Noordwijk, 21 september 2017

Op 21 September 2017 was het zover, Stephanie zette een punt achter haar raadslidmaatschap. Een druk bezet leven bracht haar tot dit besluit.

 

Stephanie houdt niet van half werk.

Haar gezin staat op nummer één. Met twee jonge kinderen eist haar rol als moeder veel aandacht.

Daarnaast startte zij enkele weken geleden, met haar echtgenoot René, Lunchroom Petito in de Hoofdstraat. Een warme en huiselijke ambiance en dat past precies bij zoals wij haar zelf hebben leren kennen.

Drie jaar geleden kwam Stephanie in de gemeenteraad van Noordwijk. Zij volgde al snel Gerard van Stijn op als fractievoorzitter. Van Stijn bleef op de achtergrond actief als gepassioneerd raadsman.

In die drie jaar was er ook verdriet door het overlijden van haar mentoren Theo Sweers en onlangs Gerard van Stijn. Voor allen die hen kenden maar zeker voor Stephanie een groot emotioneel verlies.

Samen met Van Stijn kwam Stephanie naar Lijst Salman Noordwijk, een samenwerking die voor Stephanie een plezierige werkomgeving vormde en waarin zij zich verder kon ontplooien.

Dat zij niet van half werk houdt, bleek ook hier nadrukkelijk. Ze ontpopte zich als iemand die zich intensief in het raadswerk verdiepte, vanuit haar levenskennis de vinger op de zere plek wist te leggen en bijdroeg aan een beter resultaat. Een initiatief van haar om kinderen bekend te maken met de gevaren van de zee, het zogenaamde mui zwemmen, is in Noordwijk maar ook in andere kustgemeenten actief beleid geworden.

Lijst Salman Noordwijk betreurt haar vertrek uit de gemeenteraad van Noordwijk en verliest daarmee een veelbelovend en talentvol fractielid. Maar de uitdrukking “zeg nooit nooit” doet ons stiekem toch op haar terugkeer hopen.

 

Wij wensen haar een mooie toekomst met haar gezin en haar Lunchroom Petito in de Hoofdstraat.

Namens Bestuur en Fractie van Lijst Salman Noordwijk
Gerard Heemskerk Voorzitter