Noordwijk – Een week nadat Dennis Salman uit de fractie VVD/JES gegooid werd, vanwege het openlijk aan de kaak stellen van de leugen van de politie dat ambulancepersoneel in het uitgaansgebied zou zijn lastiggevallen, heeft Salman na massale steunbetuigingen van de Noordwijkers doen besluiten, verder te gaan als Lijst Salman Noordwijk (LSN).

“Ik heb er nog steeds geen woorden voor dat de VVD het politieverhaal in stand houdt dat Noordwijkers asociaal zijn, en dat de VVD mij heeft afgerekend op het stellen van kritische vragen over de gebeurtenissen van 12 augustus jl. aan burgemeester Lokker?
Openheid en eerlijkheid staan voor mij echter altijd voorop. Dat is ook de reden dat ik niet ben meegegaan met de eis van de VVD dat ik tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, op geen enkel dossier meer een afwijkend standpunt mocht  innemen. Kortom: mijn mond werd gesnoerd en ik zou alleen nog maar mogen functioneren als ‘stemvee’. Die eis heb ik vanzelfsprekend niet geaccepteerd. Ik ken immers mijn plichten als lokaal ‘volksvertegenwoordiger’ en daarin laat ik me door politieke VVD spelletjes niet beperken”, aldus een zeer teleurgestelde Dennis Salman.

Salman heeft inmiddels een groot aantal betrokken Noordwijkers om zich heen verzameld. “Samen gaan wij hard aan het werk voor een (h)eerlijk Noordwijk en bereiden wij ons voor op de verkiezingen van maart 2014. De gevestigde orde is nog niet van ons af!”

Inmiddels is ook de website van Lijst Salman Noordwijk een feit: www.lijstsalman.nl

SALMAN_www_index