“Noordwijkse gemeentebestuur gooit geld in zee; wij brengen het naar Noordwijk terug”

Noordwijk – Dat er jaarlijks miljoenen door de Noordwijkse politiek over de balk gesmeten worden lijkt nu ook doorgedrongen te zijn bij de Noordwijkers. Ze zijn het spuugzat dat er zo onverantwoord met hun geld wordt omgegaan.

Het bracht Lijst Salman Noordwijk op het idee om per 10 maart a.s. op www.lijstsalman.nl een Verspillingsmeter te introduceren. Hiervoor kunnen de Noordwijkers hun input leveren met voorbeelden. Aan de hand hiervan zal de Verspillingsmeter dagelijks worden ververst.

De tussentijdse resultaten zullen op 19 maart a.s., de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, worden aangeboden aan burgemeester en wethouders van Noordwijk. De Verspillingsmeter blijft ook na de verkiezingen openstaan als Meldpunt tegen geldverspilling in Noordwijk.

Dennis Salman hierover: “Het Noordwijkse gemeentebestuur gooit héél veel geld ‘in de zee’. Wij zorgen er voor dat het geld in Noordwijk blijft en weer in de portemonnee van de Noordwijkers belandt. Noordwijk heeft behoefte aan een nieuwe cultuur. Het geld is niet van de politiek, maar van de Noordwijkers”.

Direct naar de verspillingsmeter